2022/23
Türkiye, 420 bin ton ile Dünyanın 2. büyük Zeytinyağı üreticisidir
SIZMA ZEYTİNYAĞI
Kapsayıcı:
Dorica cam şişelerde mevcuttur
Önerilen Kullanımlar
Salata sosları; soslar ve soslar; makarnanın üzerine gezdirerek; balık ve sebzeleri marine etmek veya sotelemek
Duman Noktası
356°F-392°F / 200°C
8,5 fl.oz.
250 ml
Limon
EVOO
For Cooking,Dressing & Marinating
Giydirmek ve Marine etmek için
-
Naturel Sızma Zeytinyağı, günlük olarak çiğ olarak tüketilip, soğuk ve sıcak yemeklerin üzerine serpmek için idealdir.
-
Herhangi bir çeşni için ideal bir alternatiftir, çünkü yoğun tadı salatalara, ayrıca fırınlanmış, ızgara, kavrulmuş ve buğulanmış yemeklere özel bir dokunuş katar.
salatalar
Makarna
Sosis ve Sos
Menşei ülke: Türkiye
-
Sızma Zeytinyağımızı tüketmek sağlığa faydaları için şiddetle tavsiye edilir.
-
Dengeli yağ asitleri, polifenoller ve E vitamini bileşimi, kardiyovasküler hastalıkları önlemeye ve kolesterol, Alzheimer ve meme kanseri tedavisine yardımcı olur. Ek olarak, şeker hastalarında glikoz seviyelerini azaltır ve diğerleri arasında anti-inflamatuar özellikler içerir.
-
Zeytinyağında bulunan tekli doymamış yağlar kalp hastalıklarını azaltabilir.
Sofranıza ulaşana kadar nitrojen içinde saklanan bu yağ, son kullanma tarihine kadar tüm özelliklerini korur.