top of page
oo11x2L.jpg

SIZMA ZEYTİNYAĞI

EVOO

Günlük yemek pişirmek için ideal

pomace tin.png

Tin/Can

dishes.jpg

Önerilen Kullanımlar

Salata sosları; soslar ve soslar; makarnanın üzerine gezdirerek; balık ve sebzeleri marine etmek veya sotelemek,

fırınlama, kavurma, daldırma, kızartma

smoke.jpg

Duman Noktası
356°F-392°F / 200°C

Kapsayıcı: 

Teneke/can  olarak mevcuttur

 Giydirmek ve Marine etmek için 

  • Naturel Sızma Zeytinyağı, günlük olarak çiğ olarak tüketilip, soğuk ve sıcak yemeklerin üzerine serpmek için idealdir.

 

  • Herhangi bir çeşni için ideal bir alternatiftir, çünkü yoğun tadı salatalara, ayrıca fırınlanmış, ızgara, kavrulmuş ve buğulanmış yemeklere özel bir dokunuş katar.

salatalar

Makarna

pasta.png
salad.jpg
sauce dressing.jpg

Sosis ve Sos

101,5 oz

3000 lt

169,5 oz

5000 lt

Menşei ülke:   Türkiye

  • Sızma Zeytinyağımızı tüketmek sağlığa faydaları için şiddetle tavsiye edilir.

  • Dengeli yağ asitleri, polifenoller ve E vitamini bileşimi, kardiyovasküler hastalıkları önlemeye ve kolesterol, Alzheimer ve meme kanseri tedavisine yardımcı olur. Ek olarak, şeker hastalarında glikoz seviyelerini azaltır ve diğerleri arasında anti-inflamatuar özellikler içerir.

  

  • Zeytinyağında bulunan tekli doymamış yağlar kalp hastalıklarını azaltabilir.

Sofranıza ulaşana kadar nitrojen içinde saklanan bu yağ, son kullanma tarihine kadar tüm özelliklerini korur.

bottom of page